RIJLES MET AUTISME IN DE REGIO HAARLEM

Heb je moeite met leren? Vind je het lastig om nieuwe informatie op te slaan en bepaalde vaardigheden je eigen te maken? Dan kan voor jou het halen van je rijbewijs een iets grotere uitdaging zijn dan voor een ander. Rijschool Jansen Hendriks is gespecialiseerd in rijles geven aan mensen met leerproblemen, autisme, ADHD of verwante problemen.

Schrijf je in

RIJLES MET EXTRA BEGELEIDING

Leren autorijden doe je niet in een dag. Er zitten veel uren in het aanleren van verschillende rijvaardigheden, het goed kunnen inschatten van verkeerssituaties en het uit je hoofd leren van de vele verkeersregels. Als je autistisch bent of ADHD hebt, werken je hersenen net even anders dan die van de ‘gemiddelde mens’. Het aanleren van nieuwe vaardigheden is hierdoor iets minder vanzelfsprekend. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat jij niet kunt leren autorijden, integendeel! Met wat extra begeleiding en jouw wil en inzet, gaan we samen voor dat felbegeerde roze pasje. Ga met Rijschool Jansen Hendriks de weg op.

Neem contact op

ALTIJD JE EIGEN ERVAREN RIJINSTRUCTEUR

Wij hebben begrip voor je situatie. Rijles met autisme vraagt om een speciale benadering. Het is niet fijn om steeds te moeten wennen aan een andere rijinstructeur. Daarom plannen we de rijlessen zo in dat je altijd dezelfde instructeur naast je hebt zitten. En als hij een keertje ziek is? Dan halen we de les in op een ander tijdstip. Sommige mensen vinden het op deze manier nu eenmaal het fijnst.