LESPAKKETTEN EN THEORIELESSEN AUTO

De toestand op de weg is nooit exact hetzelfde. Bij ons leer je elke verkeerssituatie op de juiste wijze in te schatten, hierop te anticiperen en de controle te houden over de toestand op de weg. Ons doel is om jou als volleerd en zelfverzekerd autobestuurder naar het rijexamen te sturen. Dat begint met het volgen van theorielessen voor de auto. Voor het praktijkgedeelte kun je kiezen voor losse rijlessen of een volledig lespakket.

Schrijf je in

ALS VOLLEERD BESTUURDER RICHTING RIJEXAMEN

Afhankelijk van je rijervaring en aanleg stellen we met jou een lespakket samen, bestaande uit losse lessen. Of we kiezen een lespakket dat het beste bij jou aansluit. Met behulp van de 90 minuten durende in-test (€ 50,00) wordt globaal bepaald hoeveel lessen je nodig hebt om als een echte drive master veilig de weg op te gaan. 


Betaal nooit teveel!

Blijk je het autorijden toch sneller op te pakken dan in eerste instantie gedacht? Dan kan het zo zijn dat je te veel lessen hebt ingekocht. Als dit het geval is dan laten we je niet onnodig langer doorlessen. Zodra jij er klaar voor bent, sturen we je richting het CBR om je rijexamen af te laten leggen. Het geld voor de teveel betaalde rijlessen krijg je dan gewoon terug.

Neem contact op voor meer informatie

LOSSE RIJLESSEN

 • Losse lessen per uur

  € 50,00

 • Theoriecursus i-theorie

  € 60,00

 • Theoriecursus klassikaal

  € 120,00

 • Theorie-examen

  € 35,00

 • Tussentijdse toets

  € 199,00

 • Praktijkexamen

  € 245,00

 • Herexamen

  € 210,00

Online leren met i-theorie

COMPLETE LESPAKKETTEN

Rijschool Jansen Hendriks in Haarlem en omstreken biedt verschillende rijlespakketten aan.


Drivemaster totaalpakket: € 1840,00


30 uur rijles, theoriecursus i-theorie (klassikaal € 60,00 toeslag), theorie-examen, tussentijdse toets, en praktijkexamen.


Drivemaster pakket A: € 1450,00


25 uur rijles, theoriecursus i-theorie (klassikaal € 60,00 toeslag), theorie-examen, en praktijkexamen.


Drivemaster pakket B: € 1390,00


25 uur rijles, theorie-examen, en praktijkexamen.


Drivemaster pakket C: € 1155,00


20 uur rijles, en praktijkexamen.


10 uur rijles: € 490,00

Betaal in termijnen


Wil je graag een lespakket afnemen, maar laat je bankrekening het niet toe om het bedrag in een keer over te maken? Geen probleem! Het is mogelijk om je lespakket in termijnen te betalen.