RIJLES IN EEN AUDI: EEN SPORTIEVE ERVARING

Voor het eerst of na een lange tijd achter het stuur kruipen is natuurlijk erg spannend. Daarom zorgen wij ervoor dat de omstandigheden zo relaxt mogelijk voor je zijn: een comfortabele Audi-lesauto die van alle gemakken is voorzien en een goede, geduldige rijinstructeur. Je leert meteen ook rijden met navigatie, want die hebben we ook aan boord.

Schrijf je in

DE LESAUTO: AUDI A3 SPORTBACK TDI 1.6

Deze auto voldoet aan alle eisen die het CBR stelt aan een lesauto. Het is een veilige en milieuverantwoorde wagen en is uitstekend door het verkeer te manoeuvreren. Deze lesauto zal bijdragen aan een ontspannen les-ervaring.


De Audi A3 Sportback heeft onder meer een ingebouwde navigatie (verplicht tijdens examens), airconditioning, in hoogte verstelbare stoelen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, cruise control, stuurbekrachtiging, in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel, getint glas, bi-focus koplampen, airbags aan bestuurders- en passagierszijde, zij-airbags, antiblokkeersysteem (ABS), bandenspanning-controlesysteem, beschermingsbalken in portieren, Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP) inclusief EBA, gordels met pyrotechnische spanners, tractie-control-systeem (TSC), boordcomputer, navigatie en nog veel meer.

Rijles in een Audi boeken

PLEZIERIG OP WEG NAAR JE RIJBEWIJS

Rijles in een Audi is een aparte ervaring. Het is elk keer weer een leuke ervaring om opgepikt te worden met deze coole wagen. Je rijlessen zijn niet alleen leerzaam en efficiënt, je hebt ook nog eens heel veel plezier achter het stuur. De enthousiaste rijinstructeur brengt je niet alleen rijvaardigheid en rijden met navigatie, maar ook rijplezier bij! Iets waarbij je veel plezier hebt, gaat immers altijd makkelijker.

Bekijk onze prijzen