Als volleerd bestuurder richting het rijexamen

De toestand op de weg is nooit exact hetzelfde. Bij ons leer je elke verkeerssituatie op de juiste wijze in te schatten, hierop te anticiperen en de controle te houden over de toestand op de weg. Ons doel is om jou als volleerd en zelfverzekerd autobestuurder naar het rijexamen te sturen.

rijlessen Haarlem
rijlessen Hoofddorp

LOSSE RIJLESSEN EN COMPLETE LESPAKKETTEN

Afhankelijk van je rijervaring en aanleg stellen we met jou een lespakket samen bestaande uit losse lessen. Of kiezen we een lespakket dat het beste bij jou aansluit. Met behulp van de 90 minuten durende intest (€ 50,00) wordt globaal bepaald hoeveel lessen je nodig hebt om als een echte drive master veilig de weg op te gaan.

Betaal nooit teveel

Blijk je het autorijden toch sneller op te pakken dan in eerste instantie gedacht? Dan kan het zo zijn dat je teveel lessen hebt ingekocht. Als dit het geval is dan laat ik je niet onnodig langer doorlessen. Zodra jij er klaar voor bent stuur ik je richting het CBR om je rijexamen af te laten leggen. Het geld voor de teveel betaalde rijlessen krijg je dan gewoon terug.

Losse prijzen

Losse lessen per uur  €    47,00
Theoriecursus i-theorie €    60,00
Theoriecursus klassikaal

€  120,00

Theorie-examen €    35,00
Tussentijdse toets €  199,00
Praktijkexamen  €  245,00
Herexamen   €  210,00
   


Theorielessen

Zonder theorie geen praktijkexamen. Begin tijdig met het leren van de theorie. Het opdoen van deze kennis helpt je namelijk ook tijdens je rijlessen. Verkeersborden en situaties herken je sneller en kun je daardoor beter en sneller op anticiperen. Bij Rijschool Jansen Hendriks kun je op twee manieren theorielessen volgen: klassikaal of online via iTheorie. De theorieopleiding van iTheorie bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, 50 theorie-examens, lesfilmpjes over gevaarherkenning en instructiefilmpjes voor de praktijkles. Je krijgt je eigen inlogcode waarmee je gemakkelijk online op je eigen tempo de theorie kan leren.

Meer over iTheorie

Complete lespakketten

Rijschool Jansen Hendriks in Haarlem en omstreken biedt verschillende rijlespakketten aan.

Drivemaster totaalpakket: € 1760,00

30 uur rijles, theoriecursus iTheorie (klassikaal € 60,00 toeslag), theorie-examen, tussentijdse toets, en praktijkexamen.

Drivemaster pakket A:  € 1375,00

25 uur rijles, theoriecursus iTheorie (klassikaal € 60,00 toeslag), theorie-examen, en praktijkexamen.

Drivemaster pakket B:  € 1305,00

25 uur rijles, theorie-examen, en praktijkexamen.

Drivemaster pakket C:  € 1080,00

20 uur rijles, en praktijkexamen.

10 uur rijles: € 450,00


Betaal in termijnen
Wil je graag een lespakket afnemen, maar laat je bankrekening het niet toe om het bedrag in een keer over te maken? Geen probleem! Het is mogelijk om je lespakket in termijnen te betalen.

Schrijf je nu in bij Rijschool Jansen Hendriks